انتقاد رئیس کانون وکلای دادگستری گیلان به اجرای سند پنجساله راهبردی اسکودا

انتقاد رئیس کانون وکلای دادگستری گیلان به اجرای سند پنجساله راهبردی اسکودا
گلچین اخبار 1403/03/09 261

رییس کانون وکلای دادگستری گیلان طی نامه‌ای به رئیس اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران (اسکودا)، پیشنهاد تدوین یک برنامه عملیاتی سالانه به منظور اجرای سند پنجساله راهبردی اسکودا را داده است.

در مصوبات چهل و چهارمین هیات عمومی اتحادیه سراسری کانون های وکلای دادگستری ایران که در اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ در شهر همدان برگزار شده بود سندی با نام «خط مشی و سند راهبردی اسکودا» به تصویب رسید.

در این مصوبه اعلام شده بود:

دستور سوم: تصویب خط مشی و سند راهبردی اتحادیه (۱۴۰۱-۱۴۰۵)

مصوبه: «خط مشی و سند راهبردی اتحادیه سراسری کانونهای وکلای دادگستری ایران (۱۴۰۵-۱۴۰۱) تصویب شد.»در همین راستا رییس کانون وکلای دادگستری گیلان طی نامه‌ای به رئیس اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران (اسکودا) از نحوه اجرای سند ۵ساله راهبردی اتحادیه انتقاد کرده است.

دکتر امانی در این نامه پیشنهاد داده است که یکی از دستور جلسه شورای اجرایی اسکودا که هفته آینده برگزار خواهد شد «تدوین یک برنامه عملیاتی سالانه به منظور اجرای سند پنجساله راهبردی اسکودا» باشد.متن نامه  رئیس کانون وکلای گیلان به شرح ذیل است :

«رئیس محترم اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران

با سلام و احترام

بازگشت به مرقومه شماره ۰۳-صادره-۱۹۷۵ مورخ ۱۴۰۳/۲/۳۰ مبنی بر ارائه موضوعات پیشنهادی به‌منظور تعیین دستورکار جلسه شورای اجرائی ماه جاری به استحضار می‌رساند:

با مروری بر مصوبات پیشین هیات عمومی، موضوع «تعیین خط مشی و سند راهبردی اتحادیه از سال ۱۴۰۱ تا ۱۴۰۵» که اردیبهشت ۱۴۰۰ در همایش همدان به تصویب رسید، جلب توجه می‌کند. در این سند و برای دوره پنج ساله، چهار هدف عمده طراحی شده و مقرر بود «شورای اجرائی»، سالانه، برنامه‌ای عملیاتی مشتمل بر اقدامات کلیدی تهیه نماید.

اگرچه همگان می‌دانیم مصائب عارضی و جانبی همواره مانع پیشبرد اهداف اساسی کانونها بوده است لیکن این سند اصولا با هدف ایجاد تغییر بنیادین و خروج کانون‌ها از دچار شدن به روزمرگی در نحوه مدیریت، تهیه و به تصویب رسید، ضمن آنکه به نظر می‌رسد از زمان تصویب سند مزبور در هیأت‌عمومی تاکنون، به‌لحاظ عدم وجود همت لازم و نیز فقدان بسترسازی، برنامه‌ریزی و نظارت مناسب و مطلوب جهت اجرا، زمینه انحراف از نیل به اهداف آرمانی ذکرشده در آن را به بار آورده است.

لذا پیشنهاد تعیین یکی از دستور جلسات شورای اجرائی پیش رو، مبنی بر تدوین یک برنامه عملیاتی سالانه مشتمل بر اقدامات کلیدی به‌منظور اجرای مصوبه صدرالذکر هیأت عمومی توسط آن شورای محترم ارائه می‌گردد.»

ثبت دیدگاه
جهت ثبت دیدگاه وارد حساب کاربری شوید ورود / ثبت نام
دیدگاه ها
هنوز دیدگاهی ثبت نشده است