رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه مطرح کرد: فعالیت هزار و ۲۰۰ دفتر خدمات الکترونیک قضایی در کشور

رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه مطرح کرد: فعالیت هزار و ۲۰۰ دفتر خدمات الکترونیک قضایی در کشور
گلچین اخبار 1401/09/28 261

خبرگزاری میزان – محمد کاظمی فرد در نشست با رئیس دادگستری و مدیران دفاتر خدمات الکترونیک قضایی استان کرمان اظهار کرد: تلاش می شود که بخشی از کار قوه قضاییه به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی واگذار شود و در سال ۹۷ و ۹۸ دفاتر خدمات الکترونیک قضایی دچار یک توقف شدند که این امر موجب شد تا در ماموریت های این دفاتر بازنگری هایی صورت گیرد.

وی بر شکل دهی کارهای جدید در دفاتر خدمات الکترونیک قضایی تاکید کرد و ادامه داد: باید از ظرفیت دفاتر خدمات الکترونیک قضایی برای حل مشکلات قوه قضاییه و مردم استفاده شود.

رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه اظهارکرد: آیین نامه دفاتر خدمات الکترونیک قضایی با مفاهیم جدیدی بازتعریف شده و حرکت جدیدی برای این دفاتر آغاز شده است و در روزهای اخیر آزمون جذب این دفاتر نیز برگزار شده است.

کاظمی فرد تصریح کرد: دفاتر خدمات الکترونیک قضایی به این منظور راه اندازی شده اند که دسترسی مردم به خدمات قضایی تسهیل شود.

رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه با اشاره به اینکه حدود یک هزار و ۲۰۰ دفتر خدمات الکترونیک قضایی با بالغ بر ۶ هزار کادر در کنار قوه قضاییه مشغول به فعالیت هستند، تاکید کرد: کار دفاتر قضایی، کار حاکمیتی است و از این رو بر این دفاتر نظارت داریم.

وی با اشاره به اقدامات انجام شده به منظور افزایش تعرفه دفاتر خدمات الکترونیک قضایی، گفت: جایگاه دفاتر الکترونیک قضایی خوب است و باید کارکردهای این دفاتر مورد توجه ویژه قرار گیرد.

رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه گفت: در سیاست جدید درباره دفاتر الکترونیک قضایی، تعداد دفاتر مورد توجه نیست و کیفیت خدمات مورد توجه است و دراین زمینه بازرسی های هوشمند مدنظر قرار دارد و در حال حاضر نیز نظرسنجی الکترونیک از مراجعان انجام می شود.

کاظمی فرد افزود: خدمات جهادی دفاتر الکترونیک قضایی، افزایش خدمات سایر مراجع قضایی در دفاتر، خدمات مشاوره و خدمات سیار نیز درباره دفاتر الکترونیک قضایی در دست پیگیری است.

وی با اشاره به این مطلب که بالاترین درصد استفاده از خودکاربری با ۳۰درصد در حوزه گواهی عدم سوء پیشینه است، تصریح کرد: دستورالعمل برون سپاری خدمات دستگاه قضایی نیز تدوین شده است.

رئیس کل دادگستری استان کرمان: سهم بالای دفاتر خدمات الکترونیک قضایی در تحقق رضایت مندی عمومی از قوه قضاییه

حجت الاسلام و المسلمین ابراهیم حمیدی در نشست رییس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه با مدیران دفاتر خدمات الکترونیک قضایی کرمان افزود: امروز بخشی از خدمات قوه قضاییه در کل کشور از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ارائه می شود.

وی تاکید کرد: زیرساخت های قانونی این مهم ایجاد شده و امکانات مورد نیازدر این حوزه تامین شده و بخشی از جمعیتی که همواره د رمراجع قضایی حضور داشته اند، از طریق این دفاتر به دریافت خدمات خود می پردازند.

رئیس کل دادگستری استان کرمان با اشاره به این مطلب که در قوه قضاییه وظیفه جلب رضایت مردم را بر عهده داریم، گفت: این رضایت مندی تنها از سوی قضات و کارکنان دستگاه قضایی محقق نمی شود و بخشی از آن از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی محقق می شود.

حجت الاسلام و المسلمین حمیدی از خدمات دفاتر الکترونیک قضایی تقدیر و تصریح کرد: ۱۰ سال از عمر این دفاتر می گذرد و بخش زیادی از این مسائل برطرف شده و بخش دیگری باید پیگیری و حل شود.

رئیس کل دادگستری استان کرمان با اشاره به اینکه سعه صدر، نظم و انضباط، برخورد مناسب با مردم و تکریم مراجعان در رضایت مندی مردم بسیار موثر است، اظهارداشت: دفاتر خدمات الکترونیک قضایی باید از تجربیات خود برای ایجاد صلح و سازش در پرونده ها استفاده کنند.

وی یادآور شد: باید به نحوی اقدام شود که ضمن تامین حق و حقوق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی، نهایت استفاده از ظرفیت های موجود برای توسعه صلح و سازش در پرونده ها صورت گیرد.

مهدی بخشی، دادستان مرکز استان و سرپرست معاونت امار و فناوری اطلاعات دادگستری کل استان کرمان نیز در این نشست گفت: در حال حاضر ۵۹ دفتر خدمات الکترونیک قضایی در استان کرمان فعالیت دارند که از این تعداد، ۱۴ دفتر در مرکز استان قرار دارند.

وی از همراهی مدیران دفاتر خدمات الکترونیک قضایی در اجرای برنامه های مد نظر قدردانی کرد.

 

 

 

ثبت دیدگاه
جهت ثبت دیدگاه وارد حساب کاربری شوید ورود / ثبت نام
دیدگاه ها
هنوز دیدگاهی ثبت نشده است