خبرگزاری میزان – عمل به وظایف و ماموریتهایی که شرع مقدس، قانون اساسی و مقام معظم رهبری تعیین کردهاند و تحقق این اهداف مطلوبیت تمام و کمال دستگاه قضا را در پی خواهد داشت و حرکت در این راستا بدون شک رضایت مردم از قوه قضاییه را بیش از پیش میسر خواهد کرد.
یکی از فرامین حضرت آیت الله خامنه ای در دیدار تیرماه ایشان با رئیس عدلیه، مسئولان و کارکنان دستگاه قضا تاکید بر تقویت دانش قضایی و پرهیز از صدور احکام مخدوش و ضعیف بود که لزوم توجه به دورههای آموزشی را روشن میسازد.
در ادوار گذشته آموزشهای حضوری و مجازی قوه قضاییه با اتکا بر نیازهای شغلی و عمومیت بیشتر برگزار میشد و این در حالی است که بر اساس مطالعات و تحقیقات صورت گرفته این روند در حال حاضر به سمت مساله محور شدن و اتکای بر نیازهای فردی پیش میرود.
بیشتربخوانید
ساختار سازمانی دستگاه قضا در دوران تحول و تعالی عملکرد محور میشود
تبیین نسبت اتقان آرا با دانش قضایی، احصا متغییرهای موثر بر اتقان آرا، بازنگری در شیوههای آموزشی و فرد محور بودن و تعیین سرفصلهای آموزشی متناسب با سمت قضایی از جمله مواردی است که در پیش بینی ساعات آموزشی برای کارکنان قضایی در نظر گرفته شده است.
به گفته قائم مقام معاون راهبردی یکی از موارد بسیار مهم در این مسیر حوزه مهارتها است که به تفکیک شامل مهارتهای ارتباطی، مهارت انشای رای و تعیین تکلیف و مدیریت پرونده است که دورههای متناظر با این مهارتها به همت معاونت راهبردی و معاونت منابع انسانی و امور فرهنگی برگزار خواهد شد.
اعظمی در همین راستا اظهار کرد: آنچه در پی برگزاری دورههای آموزشی اهمیت دارد ارزیابی اثر بخشی این دورهها با تدوین مدلی دقیق و علمی است که در دستور کار معاونت قرار دارد.
همچنین تهیه شناسنامه آموزشی شخصی برای هر فرد، برگزاری دورههای کارآموزی کارگاه محور و مشخص شدن موانع اجرا از دیگر برنامههای مصوب برای نیل به آموزشهای هدفمند و کاربردی است.