۴۱ هکتار از اراضی ملی بخش کاکاوند استان لرستان از ابتدای سال رفع تصرف شد

۴۱ هکتار از اراضی ملی بخش کاکاوند استان لرستان از ابتدای سال رفع تصرف شد
گلچین اخبار 1401/05/02 261

خبرگزاری میزان _ جلسه حفظ حقوق بیت المال با حضور رئیس کل دادگستری، دادستان عمومی وانقلاب مرکز استان لرستان، نماینده مردم شهرستان های سلسله و دلفان در مجلس شورای اسلامی، مدیر کل اوقاف و امور خیریه، مدیر کل راهداری، مدیر کل منابع طبیعی، مدیرکل آب منطقه ای و جمعی از مدیران استانی و شهرستانی و مردم  بخش کاکاوند شهرستان دلفان در امامزادگان باولین (احمد و محمود) (ع) برگزار شد.

رئیس کل دادگستری لرستان در این جلسه برای توسعه (امنیت و مبارزه با قاچاق «موادمخدر، کالا و اسلحه») از استان های مرزی احداث پاسگاه انتظامی در دهستان کاکاوند غربی را ضروری خواند.

 محمد رزم با ابراز نگرانی از قطع درختان بلوط در منطقه کاکاوند، اظهار کرد: برای پیشگیری از تعرض به عرصه های ملی و طبیعی جلسه حفاظت از حقوق بیت المال و حفاظت از اراضی درکنار بقعه «امامزادگان باولین» برپا شده است.

وی احداث ساختمان پاسگاه حفاظت از منابع طبیعی را یک ‌نیاز ضروری خواند و افزود: با توجه به آمارنگران کننده «قطع درختان وجود چاله های تولید ذغال و تعرض به عرصه های ملی» منطقه  امیدواریم با همکاری فرماندار و مدیرکل منابع طبیعی دلفان عملیات ساخت ساختمان پاسگاه حفاظت از منابع طبیعی در کاکاوند غربی بزودی آغاز شود.

رئیس کل دادگستری استان لرستان با بیان اینکه در سال جاری از ۴۱ هکتار از اراضی ملی دربخش کاکاوند رفع تصرف شده است، افزود: دراین مدت توسط دادگاه عمومی بخش کاکاوند ۹۴ پرونده حقوقی و‌کیفری منابع طبیعی و‌ ملی ثبت شده که ۷۰ پرودنده منجر به صدور رای شده است وامیدواریم بزودی حکم مابقی پرونده‌ها نیز صادر شود.

وی بیان کرد: امامزادگان، درب رحمت الهی و یک ظرفیت عظیم دینی، اجتماعی و فرهنگی محسوب می شوند.

   رزم با بیان اینکه زیارت یک نیاز فطری است، افزود: تکریم امام زادگان تکریم دین اسلام، مذهب تشیع، مودت اهل بیت (ع) و احترام به پیامبر و فرزندان پیامبر است.

رئیس کل دادگستری استان لرستان ادامه داد: امامزادگان «احمد و‌محمود (ع)» معروف به باولین  از فرزندان امام موسی کاظم (ع)هستند که مردم غرب کشور احترام و ارادت ویژه ای به مقام شامخ این امامزادگان دارند وبه همت یک خیر نیک اندیش طرح توسعه بازسازی بقعه متبرکه آغاز شده و تاکنون ۵ میلیارد تومان هزینه شده که برای اتمام عملیات بازسازی ۵ میلیارد تومان دیگر نیاز است.

وی بیان کرد: مشارکت در این طرح و هموار کردن وتسهیل زیارت مردم موجب تقویت دین اسلام می شود که اقدامی ارزشمند و‌ ماندگار است.

رزم با بیان اینکه  احداث پارکینگ و زائر سرای این ۲ امامزاده از نیازهای اساسی زائران است اظهار امیدواری کرد با همت خیران و اداره کل اوقاف و امورخیریه استان این ۲ مطالبه مهم اجرایی شود.

رئیس کل دادگستری استان لرستان با اشاره به مشکل آب  شرب زائران، از مدیرعامل آب منطقه لرستان به سبب صدور مجوز حفر چاه قدردانی کرد و گفت: امیدواریم با این مجوز آب و فاضلاب لرستان نسبت به تامین آب شرب در این بقعه متبرکه و روستاهای همجوار اقدام کنند .

وی با اشاره به ضرورت توسعه فضای سبز در اطراف این بقعه  متبرکه گفت: مدیر کل منابع طبیعی و آبخیز داری قول مساعد تامین نهال مورد نیاز را داده است و امیدواریم درفصل مناسب شاهد کاشت نهال باشیم .

رئیس کل دادگستری لرستان با بیان اینکه راه دسترسی به این امامزاده مناسب نیست گفت: مدیرکل راهداری و حمل نقل جاده ای لرستان قول مساعد را جهت ترمیم  و بهسازی جاده داده اند.

ابراهیمی نماینده دلفان و سلسله در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه با قدردانی از رئیس کل دادگستری استان لرستان در برگزاری جلسه حفظ حقوق بیت المال و حفاظت  از منابع طبیعی در منطقه کم برخوردار «کاکاوند» از  بخش  کاکاوند به عنوان یکی از مناطق کم توسعه یافته در کشور یاد کرد و گفت: با وجود اقدامات عمرانی انجام شده این منطقه نیازمند توجه بیشتر است .

مدیرکل راهداری و حمل ونقل لرستان نیز با اشاره به اعتبارات تخصیص یافته به راههای ارتباطی در دلفان گفت: کار ترمیم و‌مرمت مسیر امامزادگان باولین بزودی آغاز می شود.

حسن نژاد مدیرعامل شرکت آب منطقه لرستان نیز از آمادگی این شرکت برای صدور مجوز حفر چاه برای تامین آب شرب برای زائران و ساکنان روستاهای اطراف خبر داد.

مدیرکل منابع طبیعی لرستان نیز با بیان اینکه منطقه کاکاوند غربی یک منطقه جنگلی است احداث ۲ پاسگاه حفاظت از منایع طبیعی را در کاکاوند  را ضروری دانست.

قهرمانی فرماندار دلفان نیز با قدردانی از رئیس کل دادگستری لرستان برای برگزاری جلسه حفاظت از بیت المال در بخش کاکاوند با ابراز نگرانی از کاهش منابع آب زیرزمینی در دلفان گفت: آب شهر نورآباد از منابع آب زیرزمینی دشت خاوه  تامین می شود که کشت سیب زمینی تامین آب شرب  نورآباد را تهدید می کند و دراین راستا اقدامات مناسبی جهت جلوگیری از کشت سیب زمینی صورت گرفته و شبانه روز در حال تلاش هستیم تا از دشت خاوه به عنوان سرمایه ای ملی محافظت کنیم.

ثبت دیدگاه
جهت ثبت دیدگاه وارد حساب کاربری شوید ورود / ثبت نام
دیدگاه ها
هنوز دیدگاهی ثبت نشده است