به گزارش خبرنگار کلینیک حقوقی ایران ؛ با اعلام کمیسیون تخصصی بررسی طرح ها و ایده های نوآورانه ، کلینیک حقوقی ایران متعلق به شرکت فناوران مشاور حکمت راستین بعنوان شرکت خلاّق (دانش بنیان رتبه3) شناخته شد.
گفتنی است ؛ کلینیک حقوقی ایران که در پارک علوم و فناوری های نرم و صنایع فرهنگی جهاددانشگاهی-دانشگاه علم و فرهنگ مستقر می باشد ، بعنوان رکن حقوقی شبکه مجازی دانشگاه های جهان اسلام – CINVU از ارکان «کامستک» کمیته وزارتی دائم سازمان همکاری اسلامی در خصوص همکاریهای علمی و فناوری است و اهداف مهمی را در راستای دیپلماسی حقوقی بین 57 کشور عضو سازمان همکاری اسلامی دنبال می کند.
ارتقاء کلینیک حقوقی ایران در سال «تولید؛ دانشبنیان، اشتغالآفرین» به سطح شرکت های خلاّق در معاونت علمی ریاست جمهوری که با ایده های نوآورانه توجه اهل فن را به خود جلب نموده است ، گام مهمی در راستای حمایت از فعالیت های دانش بنیان در عرصه حقوقی و قضایی بشمار می آید و کمک موثری در رشد پلتفرم های واسط خدمت رسان و تسهیل گر حقوقی خواهد نمود.
پیش از این نیز رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه در مصاحبه با خبرگزاری میزان تاکید کرده است؛ مطابق رویکرد توسعه مبتنی بر پلتفرم، اتصال «نهاد حاکمیتی» و «فعالان بخش خصوصی» با تنظیمگری «نهاد واسط»، بهعنوان سه ضلع حل مسائل عمومی به شیوه فناورانه میتواند تحقق الگوی بومی پیشرفت و صادرات دانشبنیان را فراهم کند. ما اسم این نهاد واسط بهعنوان طراح و ارزیاب هر خدمت نوین در مرکز را طراز گذاشتهایم.
کاظمی فرد با بیان اینکه منظور از توسعه مبتنی بر پلتفرم، استفاده از ظرفیت شرکتهای دانشبنیان بهصورت برابر و بدون ایجاد تبعیض بین آنها، همراه با نظارت و ارزیابی مستمر بر خروجی آنها، توسط نهاد واسط (طراز) است. تاکید کرد:مطابق این رویکرد پس از طرحمساله توسط نهادهای حاکمیتی، از تمامی شرکتهای دانشبنیان خواسته میشود محصولات و خدمات خود را مطابق با چهارچوبها و استانداردهای تعریفشده توسط طراز عرضه کنند و طراز نیز بهطور مستمر بر عملکرد بخش خصوصی نظارت خواهد داشت. درنتیجه این رویکرد، بهرهوری که بهمعنای ارائه خدمت با بالاترین سطح کیفیت به مردم در طول زمان است و توسعه اقتصاد دانشبنیان محقق خواهد شد.