کلینیک حقوقی ایران بعنوان رکن حقوقی شبکه دانشگاه های مجازی جهان اسلام CINVU شناخته شد

کلینیک حقوقی ایران بعنوان رکن حقوقی شبکه دانشگاه های مجازی جهان اسلام CINVU شناخته شد
گلچین اخبار 1400/12/10 261

کلینیک حقوقی ایران : به منظور ایجاد زمینه همكاری های علمی ، پژوهشی، آموزشی و خدماتی در راستای کمک به تحقق اهداف شبکه دانشگاه‌های مجازی جهان اسلام با تمرکز بر «الگوسازی مدل پیشران دانشگاه تعاملی» جهت ثروت سازی پایدار از طریق وصل به جامعه فعالان حقوقی با محوریت حقوقدانان ایرانی با بهره مندی از آموزش دوره های تخصصی حقوقی و خدمات مشاوره حقوقی سریع،دقیق و کاربردی برای اقشار مختلف مردم بویژه فعالان علمی،اقتصادی،فرهنگی، ورزشی و اجتماعی ، تجار و بازرگانان سازمان همکاری اسلامی (OIC) که بعنوان دومین سازمان بین دولتی بعد از سازمان ملل متحد شناخته می شود، پس از تحقیق و بررسی های صورت گرفته و سنجش فرآیندی ، واحد فناور «کلینیک حقوقی ایران» مستقر در پارک ملی علوم و فناوری های نرم و صنایع فرهنگی دانشگاه علم و فرهنگ – جهاد دانشگاهی با توجه به مدل نوین خدمت رسانی خود ، موفق به جلب نظر دبیر کل و کمیته اجرایی و معاون راهبردی و اجرایی شبکه دانشگاه‌های مجازی جهان اسلام CINVU جهت همکاری دراز مدت و عضویت دائمی در این شبکه مهم بین المللی گردید. 

بر این اساس مقارن با عید بزرگ بعثت پیامبر عظیم الشان اسلام صلوات الله علیهم اجمعین ، قراردادی بین «شبکه دانشگاه‌های مجازی جهان اسلام CINVU و سامانه کلینیک حقوقی ایران» بعنوان حلقه ی وصل شبکه دانشگاه‌های مجازی جهان اسلام با بدنه ی اجتماعی کشورهای عضو بویژه اجتماع خارج از دانشگاه ، منعقد گردید.

این توافق و گام عملیاتی مهم ، بستر بسیار مساعد و ارزشمندی جهت گسترش و تعمیق مفاهیم حقوقی کاربردی در حوزه های مختلف برای کمک به توسعه پایدار اقتصادی ، اجتماعی و فرهنگی جهان اسلام با بهره مندی از توان علمی ، مشاوره ای  و تسهیل گر جامعه حقوقی اسلامی به محوریت جمهوری اسلامی ایران ایجاد خواهد نمود.

لذا جامعه حقوقی ایران می توانند از طریق کلینیک حقوقی ایران که اکنون بعنوان رکن حقوقی شبکه دانشگاه های مجازی جهان اسلام بشمار می آید ، برنامه های خود را جهت ورود به فضای خدمت رسانی در کشورهای عضو سازمان کنفرانس اسلامی پیگیری نمایند.

آشنایی بیشتر با شبکه دانشگاه‌های مجازی جهان اسلام

طبق مفاد منشور «سازمان همکاری اسلامی»، تاکید بر لزوم همکاری میان کشورهای عضو این سازمان، و بر اساس ماده 15 قطعنامه چهاردهمین نشست مجمع عمومی «کمیته همکاری‌های علمی و فناوری» این سازمان در تاریخ 21 الی 23 دی‌ماه 1389 (برابر با 11 الی 13 ژانویه 2011) در شهر اسلام‌آباد، پاکستان، و به منظور تقویت ارتباطات و ارتقاء همکاری‌های فناوری و تحقیقات دانشگاهی، آموزشی، و عملی میان کشورهای اسلامی، تشکیل «شبکه دانشگاه‌های مجازی دنیای اسلامی» (CINVU) با هدف ایجاد بستری مناسب برای حمایت از شبکه‌های آموزشی و پژوهشی مبتنی بر فناوری ارتباطات و اطلاعات (ICT) و مهندسی دانش، ارتقاء فرهنگ همکاری و مشارکت، تسریع همیاری و همفکری میان کارآفرینان و دانشمندان، فرهیختگان، دانشجویان و محققین کشورهای اسلامی به تصویب رسید.

شبکه دانشگاه‌های مجازی جهان اسلام سازمانی خودگردان، غیرسیاسی، با رویكرد بین‌المللی و تحت حمایت کمیته دائمی همکاری‌های علمی و فناوری کشورهای عضو سازمان همکاری‌های اسلامی«کامستک -COMSTECH Inter Islamic Network on Virtual Universities - CINVU» می‌باشد كه پایگاهی مهم و غنی برای تقویت و توسعه آموزش عالی همگانی در بستر مجازی فناوری اطلاعات محسوب می‌گردد و باهدف تحقق عدالت در عرصه دانش و اندیشه و تعمیق و تثبیت آموخته‌ها و توانمندسازی آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و مهارتی دانشجویان، اساتید، دانشگاه‌ها و نخبگان جهان اسلام فعالیت می‌کند.

دانشجویان، اساتید، دانشگاه‌ها و نخبگان از طریق این سازمان علمی و دانشگاهی می‌توانند با توجه به علایق و گرایش‌های خود در زمینه‌های مختلف علوم، به عرضه توانمندی‌های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و مهارتی بپردازند. این سازمان بین‌المللی علمی و دانشگاهی علاوه بر ایجاد دسترسی به منابع مفید، استفاده از کارشناسان و تجربه سایر دانشگاه‌ها را از طریق ارائه محیط بر خط مشترک امکان پذیر کرده است.

شبکه پل ارتباطی اتصال میان دانشجویان، اساتید و دانشگاه‌ها با رویکرد اشتراک اطلاعات و منابع و حمایت از شیوه‌های یادگیری مبتنی بر فناوری برخط (online)  محسوب می‌گردد که با شبکه‌سازی دانشگاه‌های مجازی هم‌رتبه در جهان اسلام و دیگر کشورها و نیز ایجاد ارتباطات مستمر با دوازده شبکه دیگر کامستک، بستری غنی برای تحقق اهداف عالمانه و مدبرانه اسلام ناب در عرصه‌های علمی، فرهنگی، مدیریتی، اقتصادی، پزشکی، انرژی و... را فراهم آورده است.

دولت جمهوری اسلامی ایران به عنوان میزبان این شبکه، پذیرفته است با ارائه پشتیبانی‌های اجرایی، مالی و علمی مقتضی، شبکه دانشگاه‌های مجازی دنیای اسلام را به سازمانی موفق و کارآمد در چارچوب کمیته همکاری‌های علمی و فناوری و سازمان همکاری اسلامی بدل نماید

دبیرکل شبکه توسط کشور میزبان (جمهوری اسلامی ایران) منصوب می‌شود. و در حال حاضر دکتر کریم نجفی‌برزگر عهده دار این مسئوولیت می باشد.

ثبت دیدگاه
جهت ثبت دیدگاه وارد حساب کاربری شوید ورود / ثبت نام
دیدگاه ها
هنوز دیدگاهی ثبت نشده است