خبرگزاری میزان - حجت الاسلام و المسلمین حکمتعلی مظفری، در نطق پیش از دستور جلسه هیات عمومی به مصوبه فوق العاده خاص کارکنان دستگاه قضایی که در هفته گذشته در مجلس شورای اسلامی رد شد، اشاره کرد و گفت: نمایندهها حق دارند که هر طور صلاح کشور هست قانونگذاری کنند و ما نباید به تصمیمات مجلس اعتراض غیرقانونی داشته باشیم.
رئیس دیوان عدالت اداری با اشاره به اینکه رئیس قوهقضاییه از ابتدای دوره حضور در منصب ریاست دستگاه قضایی، جلسات متعددی با نمایندگان مجلس و فراکسیونهای مختلف داشته اند و به دلیل اهمیت موضوع، یکی از مواردی که به آن پرداخته میشده ترمیم حقوق کارکنان بوده است، گفت: علیرغم اعلام آمادگی نمایندگان محترم مبنی بر موافقت خود برای تصویب این طرح، متاسفانه این طرح توسط مجلس شورای اسلامی رای نیاورد.
حجت الاسلام و المسلمین مظفری با تاکید بر اینکه باب مطالبه از طرق قانونی و منطقی باز است و نباید انتظارات غیر منطقی داشته باشیم، افزود: با علم بر اینکه بر نامناسب بودن سیستم پرداخت در دستگاه قضایی واقف هستیم، اما در هر حال فعلا مصوبهای در این خصوص نداریم.
وی افزود: شأن قضاوت باید حفظ شود و مسئولین محترم قوه قضائیه هم باید مطالبه گر این مهم باشند و در حفظ این جایگاه کوشا باشند.
رئیس دیوان عدالت اداری به مطالبه گری از مسیرهای صحیح و قانونی اشاره کرد و گفت: هنوز به بن بست نرسیدهایم و برای رسیدن به خواسته نباید از هر مسیری اقدام کرد، چرا که دشمن به دنبال فروپاشی نظام از درون است بلکه باید هوشیار باشیم و اجازه ندهیم دشمن از مطالبه به حق مان در مسیر ناامنی علیه نظام و انقلاب استفاده کند.
حجت الاسلام و المسلمین مظفری با اشاره به اینکه دستگاه تبلیغاتی دشمن برای دامن زدن به مشکل معیشتی مردم همیشه در حال سیاه نمایی است، گفت: جای مطالبه گری در کف خیابان نیست و تردیدی نداریم که دشمن از این جریانات سوء استفاده میکند و ادامه این گونه اعتراضات به صلاح دستگاه قضایی نیست.
وی افزود: بودجه دستگاه قضایی از همان ابتدای انقلاب نیز پایین بوده است و نظام حقوق و دستمزد در قوهقضاییه نیازمند تغییرات جدی است و حقوق کارکنان باید ترمیم شود، اما این دلیل نمیشود که آب به آسیاب دشمن بریزیم و اسباب سوء استفاده آنها شویم و دشمنان از طریق ما به اهداف خود برسند.
رئیس دیوان عدالت اداری جایگاه قضاوت را خطیر و قوی دانست و به اهمیت آن در اسلام اشاره کرد و گفت: قضا و قضاوت، مشخص ترین، جایگاهی است که از نظر فقهی بسیار اهمیت داشته و پرچالشترین منصب در سازمان حکومتی محسوب میشود و پیامبر گرامی اسلام (ص) شایستهترین فرد برای قضاوت است، زیرا خود مستقیما احکام و دستورات را از پیشگاه خداوند دریافت کرده است و شایسته این منصب حساس حقوقی و انسانی است و میتواند ظرافتها و دقتهای امر قضاوت را درک و اجرا کند.
وی افزود: قاضی باید مناعت طبع داشته باشد و به اندازهای تامین شود که هیچ کس نتواند به او از این راه نفوذ کند.
حجت الاسلام و المسلمین مظفری با تاکید بر اینکه ما سرباز فدایی انقلاب، نظام و امام زمان (عج) هستیم، گفت: قطعا مجموعه قوهقضاییه مورد عنایت امام (ره) و مقام معظم رهبری بوده و هست و همه مجموعههای حاکمیتی باید انقلابی باشند و قوهقضاییه هم از این قاعده مستثنی نیست و باید انقلابی باشد، انقلابی بماند و انقلابی عمل کند.
رئیس دیوان عدالت اداری در پایان از واکنش منطقی همکاران قضایی و اداری دیوان بعد از اعلام عدم تصویب طرح فوق العاده خاص قدردانی کرد و گفت: به دلیل تحریمها و جنایتهای اقتصادی آمریکا وضعیت کنونی دولت به لحاظ بودجه مطلوب نیست و میخواهند از طریق فشارهای اقتصادی مردم ایران را تسلیم کنند، اما همان طور که در طول بیش از چهل سال گذشته تسلیم نشدیم از این به بعد هم دوام خواهیم آورد و تسلیم نمیشویم و در برابر تصمیمات قانونی دولت و مجلس شورای اسلامی تمکین میکنیم.