خبرگزاری میزان - سید مهدی قویدل، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمان در دومین آیین تحلیف و اعطاء پروانه فعالیت مشاوران خانواده قوه قضاییه در استان کرمان اظهار کرد: این مشاوران به عنوان مشاوران مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران رسمی قوه قضاییه و تحت نظارت معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان مرکز در استان کرمان فعالیت خواهند کرد.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمان با بیان اینکه در راستای اجرای قانون حمایت از خانواده و در پی تصمیمگیری دستگاه قضایی بر جذب مشاوران خانواده در دستگاه قضایی، مجموعا ۲۶ مشاور در استان کرمان آغاز به کار کردهاند، اظهار کرد: در نخستین آیین تحلیف مشاوران رسمی قوه قضاییه ۲۰ مشاور و در دومین آیین تحلیف ۶ مشاور در استان کرمان سوگند یاد کرده و فعالیت رسمی خود را آغاز کردهاند.
وی گفت: ۱۱ نفر در سطح استان کرمان مجوز راهاندازی مرکز مشاوره خانواده قوه قضاییه را دریافت کردهاند که از این تعداد سه مرکز در شهرستان کرمان راهاندازی خواهد شد.
قویدل خاطرنشان کرد: بهمنظور مدیریت و ساماندهی پروندههای طلاق از سال ۱۳۹۸ با همکاری بهزیستی سامانه تصمیم در سطح کشور و مرکز استان کرمان ایجاد شد و سپس در بازه زمانی تا آذرماه ۹۹ در هشت شهرستان استان کرمان این سامانه راهاندازی و فعال شد.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمان اظهار کرد: در سامانه تصمیم، متقاضیان طلاق مکلف هستند وارد سامانه مربوطه شده و پس از ثبت نام، حداقل در ۵ جلسه مشاوره شرکت کنند تا در نهایت در صورت تشخیص عدم سازش، پرونده به دستگاه قضایی وارد شود.
بیشتر بخوانید:
صلح و سازش قریب به ۱۵ درصد پروندههای طلاق در سامانه تصمیم استان کرمان
وی عنوان کرد: در شهرستانهای کرمان، سیرجان، رفسنجان، جیرفت، بم، کهنوج، زرند و شهربابک، ۱۷ مرکز ارزیاب و ۵۰ مرکز مشاوره خانواده تحت نظر بهزیستی و نظام روانشناسی راهاندازی شده است که در راستای پیشگیری از قضایی شدن موضوعات اجتماعی، صلح و سازش و کاهش ورودی پروندهها به قوه قضاییه اقدام میکنند.
قویدل در پایان گفت: در حال حاضر ۶۰ مرکز مشاوره مربوط به سازمان بهزیستی و نظام روانشناسی در سطح استان کرمان فعالیت دارند که در مجموع ۱۰۵ مشاور خانواده در این مراکز مشغول به کار هستند.