در خصوص این که نحوه اخذ وکالت از اتباع خارجی به چه صورتی است؛ می بایست بیان نمود که اگر اخذ وکالت از اتباع برای انجام امور قضایی باشد؛ وکیل می بایست پس از انجام توافقات ابتدایی با موکل، قرارداد وکالت را در سامانه ثنا ثبت نماید. به این منظور وکیل می بایست نشانی سامانه عدل ایران به آدرس adliran.ir را جست و جو کرده و سپس گزینه سامانه وکلا و کارشناسان را انتخاب کند.
در مرحله بعد، شخص می بایست بر روی سامانه وکلا کلیک کند.
پس از آن، شخص می بایست شماره ملی و رمز شخصی خود را وارد کرده و گزینه "مرحله بعد" را برگزیند. هم چنین، در مواردی که تبعه خارجی قصد مشاهده جزئیات قرارداد وکالت را داشته باشد، می تواند با ورود به این صفحه و انتخاب گزینه "شخص حقیقی غیرایرانی" و سپس؛ درج شناسه فیدا و رمز شخصی، اقدام به مطالعه قرارداد وکالت نماید.
پس از آن، یک رمز موقت به شماره همراه کاربر ارسال می شود که لازم است این رمز را در کادر مشخص شده، درج نموده و بر روی دکمه ورود به سامانه، کلیک نماید.
در مرحله بعدی، فرد می بایست از منوی کاربری خود، گزینه قرارداد الکترونیک وکالت را برگزیند.
در نهایت، شخص می تواند با انتخاب گزینه "ثبت قرارداد وکالت" نسبت به ثبت این عقد در سامانه ثنا اقدام نماید.
در نهایت با انجام مراحل مقتضی نظیر پیوست نمودن قبض مالیات و ثبت امضای موکل، قرارداد وکالت در سامانه عدل ایران، ثبت شده و نهایی می گردد.
کاربر گرامی: محتوای ارائه شده صرفا جهت اطلاع می باشد و در صورت اجرای مشاوره پیشنهادی و عدم حصول نتیجه ، هیچگونه مسئولیتی متوجه «کلینیک حقوقی ایران» نخواهد بود. و توصیه می شود هیچگاه بدون وکیل گام برندارید .