زن ، برای طلاق گرفتن از همسر بیمار خود ، می بایست دادخواست طلاق تنظیم کرده و با مراجعه به یکی از دفاتر خدمات الکترونیک قضایی و پرداخت هزینه های دادرسی ، آن را به ثبت برساند . البته ، کلیه اسناد و مدارکی که دال بر بیماری صعب العلاج شوهر می باشد نیز در صورت دسترسی، باید ضمیمه این دادخواست شود .
نحوه طلاق از طرف مرد به دلیل بیماری همسر نیز، به این صورت است که مرد ، دادخواست طلاق خود را به دادگاه ارائه داده و پس از اینکه مراحل طلاق از طرف مرد از جمله مشاوره های طلاق و غیره انجام شد ، گواهی عدم سازش دریافت کرده و با مراجعه به دفترخانه ازدواج و طلاق ، زوجه را طلاق می دهد .
البته ، در خصوص نحوه طلاق به دلیل بیماری همسر ، باید به این نکته نیز اشاره کرد که در برخی شرایط ، به دلیل بیمار بودن همسر ، می توان عقد نکاح را فسخ هم کرد که آثار فسخ نکاح با طلاق، متفاوت است.بر اساس قانون مدنی، عدم اطلاع از یک سری از بیماری های جسمی و یا روانی در همسر که حین عقد وجود داشته، می تواند حق فسخ نکاح را به زن یا مرد نیز بدهد .
در این حالت ، نحوه فسخ نکاح به دلیل بیماری همسر، به این صورت است که شخصی که حق فسخ ازدواج را دارد، می بایست به صورت فوری، حق خود را اعمال کرده و مثلا، با ارسال اظهارنامه به طرف مقابل بگوید : نکاح را فسخ کردم.البته فسخ نکاح به دلیل بیماری همسر نی ، نیازمند مراجعه و طرح دعوی در دادگاه می باشد و دادگاه می بایست شرایط فسخ نکاح را احراز نماید.
کاربر گرامی: محتوای ارائه شده صرفا جهت اطلاع می باشد و در صورت اجرای مشاوره پیشنهادی و عدم حصول نتیجه ، هیچگونه مسئولیتی متوجه «کلینیک حقوقی ایران» نخواهد بود. و توصیه می شود هیچگاه بدون وکیل گام برندارید .