ارزهای فیات (دلار، یورو، یورو، ریال) توسط دولتها و نهادهای مرکزی اداره میشوند. به عنوان مثال، ساز و کار دلار زیر نظر ذخیره فدرال بانک مرکزی ایالات متحده آمریکا تعیین میشود. در عوض، ارزهای دیجیتال به هیچ نهادی وابسته نبوده و از طرق هیچ ارگان خصوصی یا دولتی حمایت نمیشوند. بنابراین قانونمند کردن فعالیت آنها در سیستمهای بانکی متفاوت در سراسر جهان خیلی دشوار است. البته این موضوع خیلی بر روی میزان مقبولیت آن در بین کاربران ندارد اما برای تعیین قوانین پرداخت و همکاری با درگاههای بانکی در دنیا باید قوانینی برای آن تعریف شود.
در سال 2019، گروه ویژه اقدام مالی (FATF) پیشنهاد داد که معاملات ارزهای دیجیتال بر اساس قانون انتقال اطلاعات (Travel Rule) باید قوانین ضد پولشویی (AML) را برای آنها اجرا کرد. در سال 2021، السالوادور اولین کشوری بود که بیت کوین را به عنوان یک واحد پول معتبر پذیرفت. اما کشورهای دیگر هنوز به تصمیم قاطعی برای قانونی اعلام کردن ارزهای رمزنگاری شده نرسیدند. برای مثال، ژاپن ارسال بیت کوین را به عنوان یک روش پرداخت پذیرفته است اما کرو چین به طور کلی فعالیت ارزهای دیجیتال را ممنوع اعلام کرده است.
کاربر گرامی: محتوای ارائه شده صرفا جهت اطلاع می باشد و در صورت اجرای مشاوره پیشنهادی و عدم حصول نتیجه ، هیچگونه مسئولیتی متوجه «کلینیک حقوقی ایران» نخواهد بود. و توصیه می شود هیچگاه بدون وکیل گام برندارید .