فروشنده باید مبیع را چنان در اختیار مشتری قرار دهد که او بتواند، به گونه ای که می خواهد و معهود بین دو طرف است، از آن استفاده کند.بنابراین، فروشنده باید اطلاعات لازم برای بهره برداری از مبیع را در اختیار خریدار قرار دهد و پیش از آن تسلیم کامل نشده است.برای مثال، اگر ماشین حساب خاصی فروخته و تسلیم شود ولی کارخانه فروشنده اطلاعات لازم برای به کار بردن ماشین را به خریدار ندهد و نتوان بدون آن اطلاعات از ماشین بهره برداری کرد، نمی توان گفت که مبیع تسلیم شده است.
گذشته از مواردی که پاره ای از اطلاعات لازمه تحقق تسلیم است، در هر قرارداد فروشنده به طور ضمنی متعهد می شود که همهی اطلاعات لازم دربارهی عیوب پنهان و آشکار مبیع را به خریدار بدهد و او را دربارهی طرز استفاده و زیان های احتمالی ناشی از کالای فروخته شده راهنمایی کند.اگر فروشنده به تعهد خود عمل نکند و در نتیجه خسارتی به بار آید، مسوول جبران همهی آن ها است. (دکتر ناصرکاتوزیان-درسهایی از عقود معین-جلد اول-ص79)
کاربر گرامی: محتوای ارائه شده صرفا جهت اطلاع می باشد و در صورت اجرای مشاوره پیشنهادی و عدم حصول نتیجه ، هیچگونه مسئولیتی متوجه «کلینیک حقوقی ایران» نخواهد بود. و توصیه می شود هیچگاه بدون وکیل گام برندارید .