مجازات انتقال بیماری مسری

موسسه حقوقی دانش محور تاراز
مشاور: موسسه حقوقی دانش محور تاراز
دانش محور تاراز دانش محور تاراز ناظر علمی: دانش محور تاراز دانش محور تاراز

حکم قانونی و مجازات انتقال بیماری مسری، بسته به این که عمل انتقال بیماری واگیردار، سبب چه نوع جنایتی گردیده و اقدام فرد عمد بوده یا غیر عمد، نتیجه، به فعل او، منتسب شده یا خیر، متغییر است. به عنوان مثال، چنانچه عمل فرد، عمدی بوده و سبب قتل نفس گردد، قصاص و در صورت مطالبه اولیای دم، دیه، محقق می گردد.

تبادلات فرامرزی، جنگ زیستی، بیولوژیک یا میکروبی (Biological warfare)، شیوع بیماری های واگیرداری نظیر کرونا و آنفولانزا در سال های اخیر و مرگ افرادی بیشمار، در سراسر جهان به واسطه آن، سبب می گردد، بحث جرم بودن یا نبود انتقال مریضی های واگیردار و مسری و حکم و قانونی و مجازات انتقال بیماری مسری، مورد ابهام و پرسش، قرار گیرد.

 از آنجا که عمل انتقال بیماری مسری، فارغ از عمد بودن یا نبودن، تقصیر داشتن یا نداشتن، می تواند، موجب ضمان شخص یا اشخاص و حتی دولت ها باشد و در مواردی، منجر به قصاص شخص حقیقی شود، ضروری است اشخاص، از قواعد و حکم قانونی انتقال بیماری های واگیردار، مطلع باشند

در صورتی که به پاسخ خود دست نیافتید پرسش خود را مطرح کنید
چنانچه وکیل تخصصی در این حوزه هستید خودتان را کنار این مشاوره معرفی کنید ورود / ثبت نام

کاربر گرامی: محتوای ارائه شده صرفا جهت اطلاع می باشد و در صورت اجرای مشاوره پیشنهادی و عدم حصول نتیجه ، ‏هیچگونه مسئولیتی متوجه «کلینیک حقوقی ایران» نخواهد بود.‏ و توصیه می شود هیچگاه بدون وکیل گام برندارید .