بر اساس آیین نامه اجرایی چگونگی صدور مجوز و نحوه نظارت بر فعالیت افراد صنفی در فضای مجازی و بازاریابی شبکه ای، مراحل صدور مجوز کسب و کار اینترنتی، شامل راه اندازی کسب وکار مجازی، مطابق چک لیست های مرکز توسعه تجارت الکترونیکی و ثبت تقاضا در سامانه اینماد می باشد.
بدین منظور می بایست، به سایت نماد اعتماد الکترونیکی به آدرس اینترنتی enamad.ir مراجعه نموده ، و روی گزینه ثبت نام و دریافت نماد، کلیک نمایید.
سپس می بایست روی گزینه ایجاد حساب کاربری، کلیک کنید.
در مرحله بعد از مراحل نحوه دریافت مجوز کسب و کار اینترنتی، نوع شخصیت و تابعیت را انتخاب کرده و در ادامه، قسمت ثبت نام را تکمیل نمایید. سپس، گزینه تایید را انتخاب نموده تا تایید رمز عبور و نام کاربری شما به ایمیلتان، ارسال شود.
برای دریافت مجوز کسب و کار اینترنتی به عنوان شخص حقوقی، می بایست، جهت ایجاد شخصیت حقوقی به سامانه جامع ثبت شرکت ها irsherkat.ssaa.ir، مراجعه نمایید این سامانه، امکانات متعددی را در رابطه با شرکت های تجاری و موسسات غیر تجاری، از جمله تاسیس و ثبت شخصیت حقوقی، ثبت تغییرات و پذیرش اظهارنامه، برای متقاضیان فراهم نموده است.
سپس، به طور مجدد، وارد سامانه شده و نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید تا پنل کاربری شما نمایش داده شود. پس از ورود به پنل کاربری، می بایست به تکمیل اطلاعات خود اقدام نمایید. بدین منظور، روی گزینه تکمیل اطلاعات، کلیک کنید.
در صفحه نمایش داده شده می بایست، گزینه های ستاره دار را تکمیل نموده و دکمه ذخیره را بزنید.
پس از تکمیل اطلاعات نیز می بایست روی گزینه بارگذاری مدارک، کلیک نمایید با کلیک روی این گزینه، درصفحه نمایش داده شده لازم است مدارک خواسته شده را آپلود نمایید.
مرحله بعدی از نحوه دریافت مجوز، نوبت به احراز هویت می رسد. در این مرحله، می بایست شماره همراه و تلفن را تایید نمایید. پس از مرحله احراز هویت نیز روی گزینه کسب و کار از منوی سمت راست، کلیک نموده و افزودن کسب و کار را انتخاب کنید. در این مرحله، لازم است، اطلاعات خواسته شده را وارد نموده و گزینه ذخیره را بزنید.
مرحله بعد از نحوه دریافت مجوز، روی مدیریت کسب و کار، کلیک نموده و نسبت به انجام تاییدیه فنی، اقدام نمایید. سپس، روی گزینه لیست خدمات و مجوزها، کلیک کرده در صفحه جدید چهار فیلد را تکمیل نموده و گزینه ذخیره را بزنید.
مرحله بعد از نحوه دریافت مجوز، نوبت به بارگذاری مجوزها می رسد؛ یعنی اگر کسب و کار مورد نظر، نیاز به مجوز اختصاصی نیز دارد، می بایست در این بخش، وارد نمایید. به عنوان مثال، برای دریافت مجوز فروش بلیط می بایست، مجوز مربوط به آن را از سازمان هواپیمایی کشور، در درگاه ملی مجوزهای کسب و کار، دریافت نموده و در این قسمت، بارگذاری کنید.
سپس، بخش نظر سنجی را تکمیل نموده و روی احراز اطلاعات کسب و کار، کلیک نمایید. پس از این مرحله از نحوه دریافت مجوز، نوبت به ارسال پرونده، جهت بررسی کارشناس می رسد. پس از تکمیل این مرحله، باید صبر کنید تا کارشناسان مرکز توسعه تجارت الکترونیکی، وب سایت کسب و کار شما را بررسی نمایند که ممکن است، چند روزی، طول بکشد. سپس، بخش بررسی مدارک فیزیکی را نیز تکمیل نموده و روی گزینه پشتیبانی، کلیک کنید و از بخش پشتیبانی، ارسال تیکت را انتخاب نمایید.
با انتخاب ارسال تیکت، فرمی نمایش داده میشود که لازم است، تمامی موارد را تکمیل نمایید.
در پایان، تیکت، توسط کارشناس بررسی شده و وضعیت، به صورت پاسخ داده شده، نمایش داده می شود. سایت اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی ecunion.ir، خدماتی همچون، صدور و پیگیری مجوز، پیگیری شکایت از کسب و کارهای دارای مجوز از اتحادیه و امکان جست و جوی فعالیت های دارای مجوز از این اتحادیه را ارائه می دهد.
کاربر گرامی: محتوای ارائه شده صرفا جهت اطلاع می باشد و در صورت اجرای مشاوره پیشنهادی و عدم حصول نتیجه ، هیچگونه مسئولیتی متوجه «کلینیک حقوقی ایران» نخواهد بود. و توصیه می شود هیچگاه بدون وکیل گام برندارید .